Jouw hond op z’n mooist! Viola Escherich is dier fotograaf en fotografeert voornamelijk honden op locatie in gelderland.  ‘Ik woon vlakbij verschillende prachtige locaties op de Veluwe zoals de Posbank, Planken Wambuis, Doorwerth en noem het maar op. Stuk voor stuk plekjes die zich uitstekend lenen voor honden fotografie.

Vaak krijg is te horen wat is bobbeke? Alle dieren zijn een bobbeke (een lieverd, schatje, cutie, moppie) Bobbeke is iets persoonlijks voor mij. Van jongs af aan heb ik mijn moeder het altijd horen zeggen tegen alle dieren als koosnaampje en ik betrapte mezelf erop dat ik het ook tegen de dieren zeg. Een naam kiezen voor mijn fotografie werkzaamheden was dus zo beslist.

Ik sta op Zomer Heerlijckheid om ter plekke mooie portret foto’s van jouw hond te nemen op deze prachtige locatie. Je krijgt de mooiste foto in hoogwaardige kwaliteit toegestuurd. Wil je meerdere foto’s dat kan natuurlijk ook, of misschien wil je samen met de hond op de foto?  Ter plekke kijken we wat je graag wilt en wat de kosten hiervan zijn. Hierdoor is elke fotoshoot anders en krijg je unieke foto’s.

Graag tot gauw!’