Doe mee aan een workshop bloemschikken! Maria Stamsnijder is creatief in hart en nieren. Als gediplomeerd handenarbeid lerares geniet ze er  tegenwoordig van om samen met cursisten in haar eigen atelier aan huis in Bornerbroek, genaamd de Bloemerij, creatief bezig te zijn.

Maria heeft altijd met erg veel succes op onze creabeurzen die we in Assen en Groningen hebben georganiseerd, workshops bloemschikken verzorgd. Veel bezoekers gingen enthousiast met een eigengemaakt bloemstuk naar huis. Dus, dat hoort ook bij onze fair!

Speciaal voor Zomer Heerlijckheid zal Maria dan ook weer workshops bloemschikken geven tijdens de fair. Wil jij ook met je eigengemaakte creatie naar huis, zodat je lekker kunt nagenieten van je eigen bloemstuk? Dat kan! Je hoeft jouw deelname van tevoren niet op te geven, je kunt gewoon aanschuiven als er plek is, maar als je zekerheid wilt, kun je het beste even een mailtje sturen naar info@heerlijckheidevents.nl.

Wij zorgen er dan voor dat jouw plaats is gereserveerd tijdens de fair bij de tent van de Bloemerij. Deelname aan de workshop kost slechts € 7,50